Regijsko tekmovanje v gasilski orientaciji 2019 - časovnica in navodila

29.08.2019 14:47 9 mesecev 10 dni nazaj

Navodila tekmovalnim ekipam in mentorjem:

Prosimo, da se vse ekipe držijo navedene časovnice, da bo tekmovanje potekalo nemoteno.

PRVE štiri ekipe po časovnici sodelujejo na otvoritvi tekmovanja in dvigu zastave, zato morajo priti v PGD Groblje ob 7:45

Vse ekipe se morajo zglasiti pri Komisiji A, kjer bodo prejele kontrolne liste.

Za identifikacijo so potrebne nove izkaznice za pionirje in mladince s sliko ali gasilske izkaznice. V primeru zamenjave tekmovalca, je potrebno opozoriti Komisijo A, za popravek na prijavnici.

Ker bo tekmovanje potekalo v vsakem vremenu, prosimo, poskrbite za rezervna oblačila in obutev.

Po prijavi na Komisiji A, bodo ekipe pionirjev, pionirk, mladincev in mladink pred startom opravile še "Vajo z vedrovko". Ekipa gasilcev pripravnikov in gasilk pripravnic pa vajo "Postavitev orodja za vajo z MB".

Ekipa bo po zaključenih tekmovalnih obveznostih prejela malico in pijačo na podlagi bona, ki ga bo prejela pri Komisiji A. Če ekipa potrebuje dodatno malico in pijačo, zanjo poskrbite mentorji.

Razglasitev rezultatov je predvidena okrog 13. ure. Razglasitev bo potekala pred gasilskim domom v Grobljah.

Za vse ekipe je obvezna udeležba na razglasitvi, sicer se ekipi. ki bo manjkala, doseženo mesto odvzame in se jo črta s seznama tekmovalnih ekip.

Vsaka ekipa se javi na označenem prostoru za start  vsaj 3 minute pred predvidenim startom. S seboj mora imeti ocenjevalne oziroma kontrolne liste ter KOMPAS, ki je obvezen za tekmovanjeBrez kompasa ekipa ne more na tekmovalno progo.