V slovo Mari Logar

19.09.2022 22:29 5 dni 18 ur nazaj

Mari Logar je bila vsestranska srčna oseba. Dobrega pol življenja je bila predana in zavzeta tudi gasilski organizaciji. Bila je članica PGD Selo pri Mirni, dejavna pa tudi vrsto let v organih Gasilske zveze Trebnje (GZT). Najprej v vlogi članice Predsedstva GZT, nato pa kar 18 let v vlogi predsednice Komisije za članice GZT. Pod njenim vodstvom je Komisija povezala članice društev Temeniške in Mirnske doline ter resnično pognala korenine. Programi Komisije so bili iz leta v leto bolj vsebinsko bogati z novimi projekti, od katerih nekateri tradicionalno potekajo še danes. Z gasilkami po Sloveniji je navezala številne stike in stkala prijateljstva ter tako medsebojno povezala članice komisij tudi preko meje s članicami pobratene Gasilske zveze Velika Gorica na Hrvaškem.

Gasilko Mari smo vedno spoštovali in cenili njeno predano delo v gasilski organizaciji, ki ga je opravljala vrsto let tako zavzeto in srčno. 

Njena bogata življenjska pot se je sklenila v ponedeljek, 19. septembra 2022. 

Zadnje slovo bo v petek,  23. septembra 2022, ob 16. uri na pokopališču Mirna. Žara pokojne bo na dan pogreba od 9. ure naprej v poslovilni vežici.

Žalujočim svojcem izrekamo globoko sožalje.

Drago Mari bomo ohranili v naših srcih in spominih.

Galerija slik (1)