Okrogli jubilej poveljnika GZ Trebnje

27.08.2020 14:49 7 mesecev 26 dni nazaj

Zadnji četrtek letošnjega avgusta je poveljnik GZ Trebnje, Janez Uhan, zaokrožil štiri desetletja življenja in dela na različnih področjih od družine, službe, gasilstva ... .

V gasilske vrste je vstopil pred dobrimi 22 leti in je vseskozi član PGD Trebnje. V tem času je opravil številna izobraževanja in usposabljanja gasilcev, med drugim tudi tečaj za gasilskega sodnika ter na podlagi opravljenih tečajev pridobil čin višjega gasilskega častnika I. stopnje v skladu s Pravili gasilske službe prostovoljnih gasilcev. Aktivno deluje v društvu, v regiji in na Gasilski zvezi Trebnje, kjer je bil na letni skupščini 2014 izvoljen za poveljnika Gasilske zveze Trebnje. To funkcijo uspešno opravlja že drugi mandat (7. leto) ter tako predano dela in vodi gasilsko operativo na GZ Trebnje, ki združuje 28 prostovoljnih gasilskih društev Temeniške in Mirnske doline.

Spoštovani Janez, želimo, da Ti zdravje služi in čas dopušča, da boš tudi v novem desetletju zvest humanemu poslanstvu ter uspešno soustvarjal zgodbo Gasilske zveze Trebnje, s poudarkom na operativno-izobraževalnem področju gasilcev.

Že dan prej sta mu v pisarni zveze čestitala predsednik in častnik poveljnik GZ Trebnje, Janez Bregant in Anton Bajc.

ISKRENE ČESTITKE!

Gasilska zveza Trebnje
s prostovoljnimi gasilskimi društvi Temeniške in Mirnske doline


 

Galerija slik (10)