Regijski kviz gasilske mladine - rezultati

16.03.2019 10:57 1 leto 6 mesecev nazaj

Drugo soboto  letošnjega marca je v Novem mestu, v tamkajšnji OŠ Drska, potekal regijski kviz gasilske mladine v organizaciji Mladinske komisije Gasilske regije Dolenjska in MK Gasilske zveze Novo mesto.

Tekmovanja se je udeležilo 24 ekip v treh različnih kategorijah: pionirji, mladinci, gasilci pripravniki iz društev gasilskih zvez Novo mesto, Šentjernej in Trebnje.

Iz trebanjske gasilske zveze se je na podlagi rezultatov tekmovanja na nivoju zveze prejšnjo soboto lahko regijskega tekmovanja udeležilo 9 ekip, dejansko je na tekmovanju sodelovalo 8 ekip.

Tekmovanje je pri novomeških organizatorjih odlično potekalo in okrog 12. ure so bili že znani rezultati in tudi ekipe, ki bodo Gasilsko regijo Dolenjska zastopale na Državnem tekmovanju v kvizu v soboto, 30. marca 2019, v Krškem. Iz naše zveze bosta v Krškem tekmovali ekipa mladincev PGD Občine in ekipa gasilcev pripravnikov PGD Veliki Gaber, ki so na regijskem tekmovanju dosegli 1. mesto. Pri pionirjih so se regijskega tekmovanja v Novem mestu udeležili še: ekipa PGD Občine 2 (4. mesto), PGD Občine (7. mesto) in PGD Sveti Križ 9. mesto, pri mladincih še ekipa PGD Štatenberk (3. mesto) in PGD Občine 2 (4. mesto), ter pri gasilcih pripravnikih še ekipa PGD Veliki Gaber (5.mesto).

Vsem iskrene čestitke za dosežene rezultate na regijskem nivoju. Zmagovalnim ekipam, ki bodo nastopile na Državnem tekmovanju v Krškem konec marca, pa še veliko dobrih priprav in uspešen tekmovalni nastop.

Galerija slik (4)

Regijski kviz gasilske mladine (9.3.2019)

18.02.2019 13:41 1 leto 7 mesecev nazaj

PRIJAVA

Prijavnico se izpolni le v Vulkanu in potrdi do vključno ponedeljka, 4. marca 2019.

Prijavnico mora potrditi tudi matična gasilska zveza, šele potem bo  prijava uspešno zaključena in oddana organizatorju tekmovanja.

Obvestilo o prijavi ekipe pošljite še po elektronski pošti na GZ Trebnje: info@gz-trebnje.si 

Prijave po roku NE BODO MOŽNE!

 

TEKMOVANJE

bo v soboto, 9. marca 2019, ob 9. uri, v NOVEM MESTU v prostorih Osnovne šole Drska.

Prijava pri A KOMISIJI ob 8.30.

Razglasitev rezultatov, podelitev pokalov in medalj najboljšim trem v vsaki kategoriji predvidoma ob 12. uri.

Iz naše zveze se bodo regijskega tekmovanja udeležile naslednje ekipe:

Kategorija PGD
Pionirji OBČINE 1
Pionirji OBČINE 2
Pionirji SVETI KRIŽ 2
Mladinci OBČINE 1
Mladinci OBČINE 2
Mladinci ŠTATENBERK
Pripravniki OBČINE 1
Pripravniki VELIKI GABER
Pripravniki VELIKI GABER 1

Vsem želimo uspešen nastop in odlične rezultate! Srečno!