Taborjenje gasilske mladine 2019 - 8. dan

07.07.2019 20:13 6 mesecev 18 dni nazaj

Novo jutro, nov dan, nove dogodivščine. Tokratno jutranje vstajanje je bilo že bolj usklajeno, saj že dva dni treniramo kako to poteka. Današnji dan je poln pričakovanj, najprej malo nervoze zaradi pisanja testov in preverjanja znanja pri veščinah, ki smo jih opravljali, nato pa še priprave na zaključni večer, kjer bomo vsi izvedeli kako smo bili uspešni.

Testi so hitro minili, nato smo nekateri šli na kratek sprehod, se vmes posladkali s sladoledom, drugi pa so skočili v morje, po malo osvežitve.

Po kosilu smo vsi imeli zelo veliko obveznost. Potekalo je namreč tajno glasovanje za kralja in kraljico tabora v Savudriji 2019. Med kopanjem, ki je sledilo, se je v zraku že čutilo napeto pričakovanje zaključnega večera.

Ob prepevanju tradicionalnih zaključnih pesmi in najnovejših uprizoritvah dramske delavnice, smo vsi prejeli težko prigarana priznanja. Na zaključni prireditvi nas je, s svojo prisotnostjo, počastil poveljnik GZ Trebnje Janez Uhan.

Veselo zabavanje dolgo v noč je, na našo žalost, prekinil dež, pred katerim smo se še zadnji trenutek poskrili v naše šotore. Ob poslušanju padanja kapljic in pevsko razpoloženega sosednjega tabora, smo se še zadnjič zazibali v sen.

Galerija slik (20)

Prenos datotek