Taborjenje gasilske mladine 2019 - 7. dan

06.07.2019 12:20 6 mesecev 19 dni nazaj

Jutranje sonce se je že visoko bohotilo na nebo, ko je jutranja piščalka naznanila uro za vstajanje. Težkih nog in še težjih vek se je gruča mladih gasilcev odpravila na jutranjo telovadbo. Male sive celice so se hitro spravile v pogon in dan se je lahko pričel. Po obilnem zajtrku, ki daje moč za celodnevne aktivnosti, smo se podali k nabiranju novega znanja v gasilsko šolo. Ker znanja ni nikoli preveč , smo pridno poslušali in se učili veščin od naših mentorjev.

Ker nas je gasilska šola kar malo izčrpala, je bilo kosilo kot naročeno. Ker z polnimi želodčki težko migamo je bilo počitek po kosilu kot naročen.

Ker pa gasilci ne moremo biti dolgo v stanju mirovanja, smo se hitro odpravili na kopanje. Kopanje v prijetno toplem morju je bilo skoraj tako prijetno kot nastavljanju sončnim žarkom.

Po večerji, smo se z veseljem udeležili večernih delavnic v katerih smo razvijali talente v športni, likovni-umetniški in pa dramski delavnici.

Ker je bil dan dolg in naporen, je bilo večerno deljenje »objemčkov, petk in pa kepic« več kot dobrodošlo. Polni novih znaj in prijetnih občutkov smo se pod krošnjami borovcev tiho zasanjali v toplo poletno noč.

Galerija slik (16)