Taborjenje gasilske mladine 2019 - 4. dan

03.07.2019 13:57 1 leto 1 mesec nazaj

Še pred piskom sirene smo bili nekateri že zbujeni. Ostali pa so le s težavo odpirali oči, saj so bili utrujeni še od prejšnjega dne.

Zelo pogumno smo zakorakali v četrti dan. Zajtrk je bil danes nekaj posebnega, saj smo praznovali rojstni dan enega izmed tabornikov, zato so mu mentorji pripravili presenečenje ter ga z zveznim gasilskim avtomobilom odpeljali na zajtrk.

Po zajtrku pa je šlo zares. Čakali so nas testi, kjer smo  pokazali svoje znanje iz prakse in teorije.

Plavalci so pokazali svoje plavalne veščine, novinarji in fotografi so zbirali še zadnje podatke za rumeni tisk, bolničarji pa so svoje znanje iz prakse prenesli še na papir. V gasilski veščini so se potegovali za priznanje iz srebrne značke, kurirjem pa je uspelo razvozlati še zadnje skrite znake.

Od napornih - vendar ne pretežkih- testov smo si oddahnili in odšli na kosilo. Po kosilu nas je vse tabornike čakalo presenečenje, saj so nas mentorji  odpeljali na sladoled ter nam razdelili kartice, da smo lahko pisali našim najdražjim in jim sporočili, kako zeloooo uživamo na taboru. In tako je že bil čas, da se še zadnjič v času taborjenja odpravimo na plažo.

Vsi utrujeni se vračamo v tabor in ker smo že zelo lačni, komaj čakamo večerjo. Neučakani pa smo tudi zato, ker nas čaka še zaključna prireditev in s tem podelitev priznanj za vse naše dosežke.

Sedaj pa hitro v šotore na zaslužen spanec, saj že jutri odhajamo domov.

Galerija slik (22)

Prenos datotek